Fun Factor – Samen is het leuker om te vrijwilligen

Vrijwilligen doe je liefst samen. Vrijwilligers willen zich deel voelen van een community. Samen vrijwilligen met mensen die trots zijn op hun project, daar krijgen aankomende vrijwilligers het warm van.

Vrijwilligerswerk heeft voor heel veel mensen een sociaal aspect. Dingen doen samen met anderen.

Dit samen doen versterkt de goesting, niet op zijn minst voor vrijwilligers die voor het eerst langskomen. Mensen die voor het eerst komen hebben gekozen voor jouw project, voor jouw organisatie. Ze willen er samen met anderen hun schouders onderzetten.


Alone we can do so little; together we can do so much
Helen Keller

Soms heeft dit โ€˜samen gevoelโ€™ te maken met hoeveel mensen je op dezelfde plaats in de weer bent. Maar bovenal heeft het te maken met de manier waarop je verbinding maakt tussen mensen.

De voorbije periode waren duizenden 11.11.11 vrijwilligers opnieuw in de weer, soms in groep op een prachtig event, soms in stilte alleen deur aan deur.

Onderstaand filmpje toont dat hoe je tussen al deze duizenden mensen verbinding creรซert.

Bedankt vrijwilligers! ๐Ÿ’

๐—ช๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—น๐—ผ๐˜‡๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ die de afgelopen weken alles uit de kast hebben gehaald om onze changemakers in de kijker te zetten en onze campagne te steunen.๐Ÿ‘ Jullie zijn allemaal #changemakers. Jullie zijn allemaal #1van11. Dank jullie wel! ๐Ÿ’

Geplaatst door 11.11.11 op Zondag 17 november 2019

Wil je meer tips?

Zorg er met onze 9 tips voor dat de warmste week vrijwilliger met meer goesting naar huis gaat dan hij is toegekomen.

Koen Vermeulen
Koen Vermeulen

Engagement waar de trots van afspat, daar werken we aan!
Bij vrijwilligers, beroepskrachten รฉn organisaties

Delen
Delen

Meer berichten

Goesting gekregen?

We zettenย je graag in beweging.